All About Edinburgh Napier Journalism

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

Jan 29

Ce trebuie să știți despre terapia prin masaj

Puteți cere recomandări familiei și prietenilor dvs. dacă sunteți nou în terapia prin masaj. De asemenea, puteți cerceta terapeuți online sau prin recomandări de la medicul dumneavoastră. Ar trebui să alegeți un terapeut în care să vă simțiți confortabil și în care aveți încredere. Înainte de a rezerva o programare, asigurați-vă că verificați acreditările persoanei care se ocupă de îngrijire și discutați despre așteptările dvs. cu ei.

Terapeuții de masaj învață să aplice presiune și să simtă pielea. Acest lucru este excelent pentru mușchi, tendoane și ligamente. Reduce durerea prin eliberarea tensiunii din piele. . Deoarece terapeuții nu pot ajunge în straturile mai profunde ale corpului, se pot concentra asupra mușchilor superficiali. Acest lucru afectează grupurile musculare mai profunde. Terapeutul de masaj se poate concentra apoi asupra țesuturilor specifice care corespund funcției fiecărui organ.

Pentru ameliorarea stresului sau relaxare, o persoană poate căuta terapie prin masaj. Tehnica poate include mângâiere, frământare, legănare și batere. Această tehnica este excelentă pentru creșterea circulației și ameliorarea oricărei dureri. Tratamentul afecțiunilor cronice poate beneficia și de tehnicile individualizate ale terapiei prin masaj. Un terapeut de masaj poate ajuta cu tulburările de somn, anxietatea, oboseala și oboseala legată de cancer. Un masaj poate fi util pentru cei cu hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă sau congestivă, insomnie sau glicemie crescută.

Masajul are multe beneficii terapeutice. Poate ajuta la reducerea anxietății și stresului. Există două tipuri de sisteme nervoase în organism: parasimpatic și cel simpatic. Sistemul nervos simpatic declanșează răspunsul „luptă sau fugă”. În timp ce rețeaua nervoasă parasimpatică se concentrează mai mult pe funcțiile de rutină, precum și pe relaxare, sistemul nervos simpatic este responsabil. Masajele bune vă pot îmbunătăți răspunsul parasimpatic, precum și reduce anxietatea și stresul. Un masaj bun poate, de asemenea, să reducă nivelul de cortizol și să crească nivelul de dopamină și serotonină din organism. Acest lucru poate îmbunătăți starea de spirit.

Veți simți probabil dezorientat după un masaj. Acest lucru se numește „masaj beat” și înseamnă că îți va fi sete după ședință. Ar trebui să încercați să beți multă apă după un masaj pentru a evita să vă simțiți amețit sau somnolent. Dar, ar trebui să fiți conștienți și de orice afecțiuni medicale care ar putea afecta eficacitatea și eficacitatea masajului dumneavoastră.

Masajul este o modalitate bună de a reduce anxietatea, stresul și tensiunea. Există două tipuri de sisteme nervoase în organism. Sistemul nervos parasimpatic este responsabil în primul rând pentru operațiile de rutină. În timp ce sistemul nervos simpatic controlează răspunsurile de „luptă sau luptă”, rețeaua nervoasă parasimpatică este responsabilă. Dacă o persoană este relaxată, se simte mai bine și este mai puțin anxioasă. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care suferă de afecțiuni cronice și primesc tratament.

Terapia prin masaj are multe beneficii dincolo de efectele sale fizice. Poate crește starea de spirit a pacientului și ameliorează anxietatea. Masajul poate ajuta la ameliorarea stresului și a durerilor. Persoanele cu anumite afecțiuni medicale pot beneficia și de masaj. Să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a face un masaj este o idee bună. Aceștia vă pot ajuta să determinați ce tip de masaj va funcționa cel mai bine pentru dvs. Înainte de a programa o programare, discutați despre dvs. stare medicală cu un specialist în masaj.

Când alegeți un terapeut, este important să consultați medicul pacientului pentru a afla ce tip de masaj este potrivit pentru acesta. Înainte de a primi orice terapie de masaj, este important să vă consultați un medic. Un terapeut autorizat.vă poate recomanda cel mai bun terapeut. De asemenea, vă pot prescrie tratamente de către medicul dumneavoastră. De asemenea, medicul dumneavoastră vă poate ajuta să decideți cel mai bun moment pentru masaj. Chiar dacă nu vă puteți vizita medicul, puteți primi masaje.

Atâta timp cât terapeutul este certificat, nu există riscuri semnificative cu terapie de masaj. Totuși, există riscuri. Pot exista efecte secundare temporare, cum ar fi vânătăi sau umflături. De asemenea, uleiurile pot provoca sensibilitate. Dacă luați medicamente pentru subțierea sângelui sau sunteți gravidă, ar trebui să vă consultați medicul înainte de a primi orice masaj. Pentru a vă asigura că primiți diagnosticul și tratamentul corect, cel mai bine este să consultați un terapeut calificat dacă aveți orice afecțiune medicală.

Terapia cu ventuze: Beneficii

Terapia cu ventuze oferă multe beneficii. Unul dintre cele mai mari beneficii a terapiei cu ventoză este creșterea fluxului sanguin. Acest lucru poate ajuta la oboseală, tensiunea musculară, durerile de cap și alte afecțiuni, cum ar fi tensiunea musculară. Este, de asemenea, util pentru fibromialgie sau fasciita plantară. Cupa poate acționa ca un vid și ajuta la îndepărtarea impurităților. Presiunea pozitivă, creată de tragerea în sus asupra pielii, poate ajuta la gestionarea durerii.

Terapia cu ventuze poate crește și circulația. Acest lucru crește fluxul de sânge, care elimină toxinele. Te vei simți mai energic. și mai sănătos atunci când aveți o circulație mai bună a sângelui. Acest tratament poate fi util în medicina sportivă și poate fi chiar util pentru leziuni. Unii oameni consideră că este util să reducă umflarea și să își îmbunătățească sănătatea generală. Veți observa efectele în doar câteva zile. Dar, ar trebui să vă consultați totuși medicul dacă nu sunteți sigur.

Este sigură și devine din ce în ce mai populară în SUA Este eficient pentru multe afecțiuni. Cuparea poate duce la roșeață. Acest lucru se datorează faptului că vasele de sânge au fost deteriorate. În afară de aceasta, poate exista sensibilitate. sau durere în jurul zonei tratate. În plus, vă ajută să dormiți mai bine. Terapia cu ventuze este o modalitate naturală de a calma mușchii răniți.

Relaxarea este un alt beneficiu al cupării. Tehnica cucupării poate reduce stresează și calmează sistemul nervos central. s-a demonstrat că ameliorează tensiunea musculară. S-a demonstrat că reduce simptomele precum astmul și eczema. A fost folosit de sute de ani în medicina sportivă. Poate ameliora durerea și reduce inflamația. În 2020, un studiu a arătat că ventuzele a scăzut în mod semnificativ oboseala. Se spune că căptușeala ajută la somn și reduce oboseala.

Servicii de fizioterapie in Iasi, Romania

Un studiu recent al Universității de Medicină și Farmacie din Iași din România a constatat că satisfacția pacienților români este printre cele mai scăzute din Europa. Performanțe economice slabe, atitudini paternaliste și lipsă. libertatea ar putea contribui cu toții la scăderea sănătății țării. Sănătatea precară este un motiv comun pentru care pacienții merg la spital.

Rata de satisfacție a pacienților din Iași, România este foarte mare. Cu toate acestea, calitatea nu este la fel de înaltă. Aceasta indică faptul că există încă multe probleme cu sistemul. Unul dintre cele mai mari motive pentru insatisfactia este lipsa de comunicare intre pacient si personalul medical. Pacienții au raportat și o comunicare slabă între pacienți și personalul medical. Aspectul personalului afectează și calitatea îngrijire.

Există puține informații disponibile în prezent. privind satisfacția pacienților din România. Nemulțumirea poate fi cauzată de o varietate de factori, inclusiv calitatea mediului spitalicesc, calitatea și profesionalismul, precum și costul asistenței medicale. Comunicarea cu medicul este, de asemenea, un factor cheie în determinarea satisfacției pacientului la spital. În timp ce românii sunt în general mulțumiți de kinetoterapeuți, ei nu sunt mulțumiți de experiența lor generală.

Satisfacția cu  kinetoterapie este slabă în Iași. Serviciul de sănătate oferit de centrul medical este slab și personalul lipsit de o atitudine profesională. Pacienții sunt mai puțin probabil să caute kinetoterapie dacă personalul medical nu este prietenos sau îi ascultă. Cheia pentru satisfacția pacientului este o unitate ieșeană de calitate. A kinetoterapeutul este capabil să trateze pacienții cu leziuni sau alte afecțiuni medicale datorită profesionalismului său.

Website

kinetoterapie si masaj iasi

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

TMK - Masaj Iasi, Kinetoterapie Iasi si Terapia cu ventuze

Strada I.C. Constantineanu 13, Iași, 707515, Romania